Examenvlaggen bestellen

Koop je examenvlaggen met eigen logo

In mei 2019 starten de eindexamens weer voor alle middelbare scholieren van vmbo, havo, vwo en gymnasium. Dat is een spannende tijd met de grote vraag of de vlag uit kan na de examens of niet. De examenperiode is een spannende tijd voor de leerlingen, maar het is ook een mooi moment voor uw school om zich positief te profileren met uw eigen examenvlaggen.

Examenvlaggen op maat

Heeft u er wel eens aan gedacht hoe het straatbeeld in uw omgeving eruit zou zien als de straten vol hangen met vlaggen met het logo van uw school? Examenvlaggen op maat. Wij leveren ze aan u tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij ontwerpen de vlaggen volgens uw wensen in uw huisstijl. Vervolgens bedrukken wij uw examenvlaggen en leveren ze af op het door u afgegeven adres in Nederland. Uiteraard alles ruim voor de examens van 2019.

Examenvlaggen bestellen

Wilt u vlaggen met het logo van uw school bestellen? Bestel de vlaggen dan snel bij Vlaggenbedrijf.nl. Wij leveren superkwaliteit op 115 grams glanspolyester. Wij werken de examenvlaggen af met een lus en koord aan de mastzijde.

Prijzen

Wat de standaardprijzen zijn kunnen we zo niet zeggen. De vlaggen kunnen namelijk geheel naar uw wens worden gemaakt. De prijs hangt af van het formaat, het aantal kleuren en het aantal vlaggen. Eén ding is zeker. Hoe hoger het aantal is, hoe voordeliger de stuksprijs. Het loont dus om vlaggen voor meerdere jaren te bestellen.

Interesse?

Geïnteresseerd geraakt in examenvlaggen voor uw eigen school? Vul dan het online aanvraagformulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat. U weet dan precies waar u aan toe bent.

Wij werken onder andere voor JP’s Carwash (Hoogkerk, Groningen), Rijksuniversiteit Groningen, Prins Budgetcaravans, Yaguti Systems, VCB Bank Paramaribo, Festival SoccerRocker en Cito BV.