Beachflags accessoires

Op deze pagina lichten we de verschillende accessoires voor beachflags toe, zodat je weet voor welke toepassingen je welke accessoires het beste kan bestellen. Je vindt hier masten en alle andere accessoires die je nodig hebt voor je beachflags.

Accessoires

Beachpole (mast voor beachflag)

Deze mast wordt altijd geleverd inclusief draagtas. Wij zorgen er altijd automatisch voor dat je de juiste mast ontvangt dat past bij het bestelde vlagformaat.

Beachflag mast

Terug naar beachflags

Beachflag rotator (voor parasolvoet)

De rotator is een aanvulling op de parasolvoet. Door deze rotator draait de vlag soepel met de wind mee. Hierdoor wordt slijtage voorkomen.
Beachflag rotator

Terug naar beachflags

Stalen grondpen

De stalen grondpen is een solide basis voor alle beachflags. De grondpen van gegalvaniseerd staal is geschikt voor buitengebruik, zowel in een zachte als in een harde ondergrond.
Grondpen beachflags

Terug naar beachflags

Grondboor met rotator voor beachflag

De grondboor is een sterke basis voor jouw beachflag. De sterke, lichtgewicht grondboor is geschikt voor stevige bodems zoals grasvelden. De metalen rotator zorgt ervoor dat een beachflag meedraait met de wind en daardoor altijd zichtbaar is en niet kapot draait.
Grondboor beachflags

Terug naar beachflags

Waterzak

De waterzak is een handige accessoire om de standaard voor beachflags te verzwaren. Dankzij de waterzak is de standaard ook outdoor te gebruiken. Met 10 liter water in de waterzak staat iedere beachflag extra stabiel.

Waterzak voor beachflags

Terug naar beachflags

Standaard met rotator

De standaard voor beachflags is ontworpen voor indoorgebruik. In combinatie met een waterzak staat jouw beachflag echter buiten ook als een huis, mits je deze plaats op een vlakke ondergrond.
Standaard voor beachflags

Terug naar beachflags

Parasolvoet

Vooral in combinatie met de rotator vormt de parasolvoet een stevige basis voor beachflags. Dankzij de twee wieltjes is de parasolvoet gemakkelijk verplaatsbaar. Voor extra stabiliteit raden wij aan om de parasolvoet te vullen met zand of water. Met de los bij te bestellen rotator draait jouw vlag in de parasolvoet rond, waardoor minder snel slijtage optreedt. De parasolvoet is verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit.

Parasolvoet

Terug naar beachflags

Voetplaat met rotator

Met de vierkante metalen voetplaat plaats je beachflags waar je maar wilt, mits het indoor is op een vlakke en harde ondergrond. De voetplaat is voorzien van een rotator en zet je dankzij de schroefgaten múúrvast.
Voetplaat beachflags

Terug naar beachflags

Wij werken onder andere voor JP’s Carwash (Hoogkerk, Groningen), Rijksuniversiteit Groningen, Prins Budgetcaravans, Yaguti Systems, VCB Bank Paramaribo, Festival SoccerRocker en Cito BV.