Beachflags – goed en goedkoop

Bestel jouw beachflag voorzien van een eigen ontwerp! Beachflags zijn echte blikvangers op beurzen, voor winkels, tijdens open dagen en op markten. Ze zijn zeer eenvoudig op te zetten, betaalbaar en geschikt voor indoor- en outdoorgebruik.

Drie modellen beachflags

Kies uit een van onze drie modellen: De Straight Flag is het populaire, langwerpige model. Met de Drop Flag heb je een breder oppervlakte om je boodschap uit te dragen en met de Waveflag val je extra op. Deze beachflag heeft zo’n speciale vorm dat iedere passant een keertje extra omkijkt. Je hebt keuze uit diverse maatvoeringen. Op ons offerteformulier kun je je keuze aangeven.
Beachflags
Onze drie soorten beachflags: de Straight Flag,
Wave Flag en Dropflag

Materiaal Longlife

Wij maken onze beachflags van Longlife-stof. Een sterke stof die rondom niet omgezoomd hoeft te worden en daardoor zijn je beachflags altijd strak afgewerkt. Daarnaast rafelt deze stof niet en daarom gaan je beachflags langer mee. We hebben vier voordelen van Longlife op een rijtje gezet:

  • Hogere kwaliteit dan glanspolyester, maar voor dezelfde scherpe prijs
  • Langere levensduur
  • Strakkere afwerking
  • Materiaal rafelt niet

Tunnel in elk gewenst ontwerp en kleur

Laat jeontwerp doorlopen in de tunnel (ook wel pocket genoemd), zodat deze perfect aansluit op jouw design. In de tunnel wordt de mast (beachpole) geschoven, zodat de beachflag rechtop blijft staan. Deze pole kun je optioneel bijbestellen.

Accessoires 

Vul jouw beachflags aan met de accessoires die je nodig hebt. De keuze is enorm. Alle onderdelen zijn scherp geprijsd en van een uitstekende kwaliteit. Met de pole ontvang je altijd een stevige draagtas en dankzij een grondplug, grondpen, standaard of parasolvoet blijft jouw beachflag altijd staan. Op het offerteformulier kun je de gewenste accessoires aangeven.

Interesse?

Je kan een offerte aanvragen door onderstaand formulier in te vullen en naar ons te verzenden. De gevraagde gegevens hebben wij minimaal nodig om een offerte te kunnen uitbrengen.

Wij werken onder andere voor JP’s Carwash (Hoogkerk, Groningen), Rijksuniversiteit Groningen, Prins Budgetcaravans, Yaguti Systems, VCB Bank Paramaribo, Festival SoccerRocker en Cito BV.