Spandoeken

Spandoek bedrukken?

Spandoeken zijn verkrijgbaar in elk gewenst formaat. Zelfs rond! En spandoeken zijn leverbaar met meerdere afwerkingen. Hieronder zetten we het even op een rij. Je kan zelf de prijs uitrekenen, maar uiteraard kun je ook een offerte op maat aanvragen. Wij leveren verschillende doeken. Hieronder de verschillen.

510 grams pvc spandoek

Dit doek zie je verreweg het meeste in het straatbeeld. Bij ons bestel je deze spandoeken voor € 10,00 per vierkante meter (excl. verzendkosten en eventuele opmaakkosten). Het spandoek kan rondom schoongesneden worden, maar we raden aan om het dubbel te zomen en voorzien van metalen ringen om het doek stevig te kunnen bevestigen. Voor de prijs maakt het niet uit, want de manier van afwerking heeft hier geen invloed op.

Luchtdoorlatend meshdoek

Het meshdoek is voorzien van kleine winddoorlatende gaatjes, waardoor de levensduur van het doek langer is dan bij PVC-spandoeken. Dit doek raden wij vooral aan wanneer het jarenlang moet blijven hangen. Het meshdoek bestel je bij ons voor € 12,50 per vierkant meter (excl. verzendkosten en eventuele opmaakkosten). Het doek kan rondom schoongesneden worden, maar we raden aan om het dubbel te zomen en voorzien van metalen ringen om het doek stevig te kunnen bevestigen. Voor de prijs maakt het niet uit, want de manier van afwerking heeft hier geen invloed op. 

Accessoires
Naast de doeken kun je bij ons ook bevestigingsmaterialen bestellen. Denk aan de spanners en/of het frame. Je kan dit aangeven bij de offerteaanvraag. Wij benadrukken met klem dat wij het frame alleen leveren. Monteren doen we niet.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw en op basis van een levertermijn van 6 werkdagen. Bij snelle leveringen geldt een toeslag.

Interesse?

Je kan een offerte op maat aanvragen door onderstaand formulier in te vullen en naar ons te verzenden. De gevraagde gegevens hebben we minimaal nodig om je een offerte op maat te kunnen versturen.

Wij werken onder andere voor JP’s Carwash (Hoogkerk, Groningen), Rijksuniversiteit Groningen, Prins Budgetcaravans, Yaguti Systems, VCB Bank Paramaribo, Festival SoccerRocker en Cito BV.